Edhe Shyhretja nuk ndaletShyhrete Beluli nuk ndalet. Këngëtarja e shumë hiteve, tani e ka publikuar atë të radhës, këngën me titull “Moj gra”, një këngë që ka filluar të dëgjohet shumë, sidomos mes grash.

Shyhretja, që tanimë është bërë ede vjehërr, është aktive dhe pos këngëve po bën edhe shumë foto, e fundit kjo në lule.

Lulja mes lulesh, do të thoshin adhuruesit e këngëtares. Se a është kështu, vlerësojeni ju vetë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here