Edhe Shkëndije Mujaj shtatzënë?Është “bomba” shqiptare, një femër me asete që çmendin meshkujt. Shkëndija, që pozon dhe poston shumë foto, se fundi është fotografuar në veturën e saj.Ajo që vërehet, është fryrja e barkut të saj.

Thotë se është vetëm dhe se ka filluar të eksperimentoj me femra, por a ka gjasa të jetë shtatzëne?

Së fundi, shumë nga të njohurat i kemi me barrë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here