Protestës së mijëra studentëve që është sot në ditën e katërt i është bashkuar sot dhe moderatorja e njohur Fatma Methasani.

“Po ti po vjen?”, ka shkruar moderatorja duke shtuar #unejammestudentet”.

Studentët kërkojnë heqjen e pagesave për provime, përgjysmimin e tarifës dhe kushte më të mira për jetesë.
Studentët po marshojnë nga fakultetet e tyre drejt Ministrisë së Arsimit. Po ashtu, protesta e studentëve po zhvillohet dhe në universitetet në rrethe si , Durrës Shkodër, Elbasan, Korçë e Vlorë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here