Këngëtarja Flaka Krelani, ndonëse me një imazh skenik të ndërtuar relativisht në distancë me komercializmin, mirëpo trendeve të fundit që vënë në pah pamjen e jashtme, as ajo nuk u ka shpëtuar.

Flaka ka investuar shumë në këtë pjesë duke i kushtuar kujdes të madh veshjeve dhe vetes në përgjithësi.

Ajo së fundmi ka publikuar një foto në llogarinë e saj në ‘Instagram’, ku duket mjaft bukur, shkruan Gazeta Express.

Por ajo që të bie në sy është gjoksi i saj, të cilin rrallëherë këngëtarja e vë në pah.

Për më shumë, Express jua përcjell fotografinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here