Dafina Zeqiri njihet shumë edhe në SHBA, jo vetëm në skenën e muzikës shqiptare.

Këngëtarja së fundmi krijoi famë në SHBA me projektin “Four Seasons”.
Premiera e fundit e titullohet “Told ya”, kurse Duffye nuk ka mundur të shijojë menjëherë suksesin e projektit.

Ajo u prek nga tërmeti në Meksikë, ku vdiqn mbi 300 persona.
“Duke u lutur për të gjithë të prekurit në tërmetin e Meksikës. Niveli i kaosit në botë është jo real. Lutuni për botën, ndihmoni njëri-tjetrin. Dashuri”, u shpreh Duffye.

Dafina kështu kërkon që të gjithë të luten për paqe në botë.Këtë verë ajo nuk mbajti asnjë koncert në trojet shqiptare dhe qëndroi në SHBA.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here