Nuk je e kënaqur me të pasmet, gjoksin, buzët, mollëzat, hundën, apo çfarëdo pjese tjetër të trupit?! Më nuk është brengë e as shqetësim. Fare thjesht mund të kthehesh në një figurë “seksi” dhe të “rrallë”.

Kështu të paktën është bërë edhe këngëtarja Bubulina Krasniqi e cila ka rënë pre e operacioneve plastike.

Siç vërehet edhe në fotografi, bukuroshja i ka fryrë edhe më shumë buzët.

Rikujtojmë se Bubulina është vajza e profesorit Milazim Krasniqi dhe motra e ministrit Memli Krasniqi.

Për më shumë shikoni fotografitë. 11 12

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here