Eddie Murphy është në bisedime fillestare për ta prezantuar edicionin e 84’të të çmimeve Oskar, që do të mbahet në shkurt të vitit 2012 .

Sipas revistës “Deadline”, producenti i Oskarit dhe regjisori i filmit Bret Ratner është takuar me anëtarët e Akademisë së Shkencave, Arteve dhe Filmit, për të shikuar se a mund ta bëjë prezantimin aktori i “Shrek”-ut.

Murphy thuhet se ka dëshirë ta bëjë këtë. Vitin e kaluar Oskarin e prezantoi aktorja Anne Hathaway dhe James Franco.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here