Clint Eastwood, i cili njihet si mbështetës i republikanëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka thënë se demokratët e mendojnë atë si “shumë plak”.

Gjatë paraqitjes së tij në “Ellen”, ai ka thënë se pikëpamjet e tij politike kanë qenë më tepër liberale, por ato janë “bërë republikane”.

“Demokratët mendojnë se unë jam plakur. Republikanët e dijnë se jam plakur dhe aktualisht po mundohem të kënaqem”, ka thënë aktori.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here