Majk ka zbuluar diçka interesante së fundi.

Këngëtari i cili është shumë i përfolur për lidhjet e tij, e sidomos ndarjet, më në fund ka folur edhe vet për këtë temë.

Në emisionin NIN, Majk ndër të tjera ka zbuluar diçka interesante që nuk e kemi vërejtur më parë.

Ai ka treguar me shaka se katër të dashurat e tij të fundit e kanë pasur emrin të cilave i ka filluar me shkronjën ‘M’. 

Kjo ka ngjallur të qeshura në publik, e ndërsa ne dijmë për Majlindën dhe Melitën, kush janë dy vajza tjera që kanë emrin po me këtë shkronjë? 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/e-zbulon-majk-kater-te-dashurat-e-mia-te-fundit-e-kane-pasur-emrin-me-609481/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here