Floriani është ndër ata talent që kanë arritur falë zërit të rrallë. Ai, tashmë njihet nga të gjithë shqiptarët kudo ku janë

Por, a e dini se ku jetonte Floriani para se të bëhej ky që është?

Ai, ka jetuar përkrah motrave e vëllezërve të tij, në një shtëpi tejet modeste, në një nga lagjet e varfra të Shkupit.

Tani, Floriani jeton dukshëm më mirë, kjo falë angazhimeve të një pasnjëshme në koncerte të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Floriani edhe më tej është nën menaxhimin e Adrian Gaxhes.

Ndryshe, këngëtari kohë më parë e ka vizituar lagjen e tij të vjetër dhe shokët e dikurshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here