robertiRobert Berisha po pretendon të korr sukses në fushën e këndimit.

Roberti në muzikë është aktiv prej njëzet vitesh, dhe së fundi po realizon këngë, videoklipe e po këndon në vende të ndryshme, shkruan Kosovarja. Të gjithë pyesin se kur do ta bëjë një duet me Norën, bashkëshorten e tij.

“Unë Norën e kam xhoker dhe xhokerin nuk duhet shfrytëzuar menjëherë. Bashkëpunimi besoj se do të ndodhë, vetën po presim deri sa të na vjen një këngë e mirë prej ndonjë kompozitori”- shprehet Roberti për bashkëshorten e tij Nora Istrefi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here