E mbani mend 'Pipi Çorapegjata' ja si duket sot 'Pipi Çorapegjata'Pipi Çorapegjata është një nga personazhet që ka shoqëruar gjatë fëmijërisë shumë breza.

Ajo u shndërrua në një personazh mjaft të dashur për shumë fëmijë.

Gjatë gjithë këtyre viteve janë ofruar versione të ndryshme të animuara, ose jo, në gjuhë të ndryshme, por Pipi i parë mbetet sigurisht më e veçanta.

Kanë kaluar shumë vite dhe ajo nuk është më fëmijë, as zonjushë, por një zonjë e vërtetë.

Kështu duket sot ‘Pipi’:

E mbani mend 'Pipi Çorapegjata' ja si duket sot 'Pipi Çorapegjata'

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here