E mbani mend “Klonin”? Serial ky që mblodhi shumë shikues para ekrani.

I ndërtuar mbi një dramë të bukur, që ka trajtuar edhe fenomenin shkencor të klonimit, ka bërë që një numër i madh i shikuesit ta përcjellin atë me kureshtje deri në episodin e fundit.

Aktorja Leticia Sabatella, apo siç është njohur në serial me emrin “Latifa” ka qenë personazhi më i dashur dhe i përfolur i asaj kohe.

Por si duket ajo tash, sa ka ndryshuar, shikoni fotografitë më poshtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here