Të gjithë e kujtojmë serialin e famshëm për të rinjë Rebelde Way

Një prej aktorëve të Rebelde Way, shoku më i mirë i Pablo Bustamente, Guido kishte marrë zemrat e shumë shikuesve të këtij seriali për shkak të personalitetit të tij shumë qesharak.

Aktori që i dha jetë personazhit të Guido Kazka, është përballur me një ngjarje shumë të rëndë në jetën e tij.

Lajmet e fundit të tij nuk kanë qenë më të mirat.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, ai ka treguar se ka pasur një aksident në shtëpi dhe aksidentalisht i kishte rënë shumë alkohol në syrin e tij të djathë.

“Kam pasur kaq shumë dhimbje, kam kaluar netë të tëra pa gjumë.

Kur mjeku më ka thënë se duhej bëj transplant të kornesë sepse kisha humbur shikimi, dola në korridor, u ula në gjunjë dhe fillova të qaj. Sot i jap më shumë vlerë jetës, gjërave të thjeshta dhe të përditshme”

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here