E mahnitshmja RihannaPër numrin më të ri të revistës “Vogue” (edicioni britanik), Rihanna ka pozuar “topless” dhe me një palë çizme shumë të veçanta Denim.

Këngëtarja ka thënë se këto çizme janë vetëm për “gocat trime”, pasi vishen në takime që përfundojnë në shtrat.

“Janë çizme shumë të rrezikshme. Nuk do i vishja në çdo takim, pasi janë vetëm për takime që përfundojnë me seks. Nëse do që pas takimit të shkosh e qetë në shtëpinë tënde, mos i vish. Ose nëse do që të mos rrëmbehesh rrugëve, mos i vish”, tha Rihanna.

E mahnitshmja Rihanna

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here