Me detin në sfond, e veshur me të bardha dhe gjysmë e lagur, këngëtarja Anxhela Peristeri shfaqet mjaft tunduese.

Nëpërmjet kësaj fotografie ajo përcjell një mesazh të madh, me fjalët e Oprah Winfrey.

“Ti merr në jetë, atë që ke kurajo të kërkosh”, shkruan Anxhela.

Prej disa ditësh këngëtarja ndodhet me pushime, ku duket se po relaksohet.

Gjatë këtyre pushimeve, Anxhela nuk ka kursyer as fotografitë me bikini, ku shihet me një trup super në formë.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here