Këngëtarja Dafina Zeqiri prej fillimit të karrierës së saj ka qenë në synimet e shumë personave për të marrë pak nga stili i saj e për tu imituar.

Por tani del se Dafina mjaftueshëm edhe nga mosha madhore, ose të paktën kështu duket në këtë fotografi.

Kjo foto është publikuar në njërën nga profilet e Facebook-ut, dhe nëse shikohet me vëmendje mund të themi se kjo foto është bërë me qëllim e tillë, pasi që edhe pozita e gruas në moshë është pothuajse e njejtë me Dafinën në këtë foto të bërë gjatë këtyre ditëve në Amerikë. /indeksonline/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here