E keni parë familjen e ministrit Hajredin Kuçi ?Ministri i Drejtësisë Hajredin Kuçi, është një avokat i mirë për të drejtat e grave, por ai del shumë rrall, për të mos thënë se nuk është parë asnjëherë me bashkëshorten e tij në publik, shkruan Magazina.al

Edhe fotografi të çiftit pothuajse nuk mund të gjesh fare, por Hajredin Kuçi dhe bashkëshortja e tij Fatmirja ka kohë që janë njohur, në një intervistë për mediat tona, ministri Kuçi kishte treguar se ata janë njohur që nga viti i parë i studimeve.

“Unë jam bashkë me bashkëshorten që nga viti i parë i studimeve dhe jemi shokë. Ajo ka mirëkuptim për angazhimet e mia dhe përpiqet të jetë ndihmuese dhe jo pengesë.E keni parë familjen e ministrit Hajredin Kuçi ?

Kemi ndërtuar besimin në mes nesh, por me një kujdes permanent, hahaha. Ajo nuk më ndërhyn në çështje të punës, e as unë asaj”, ka thënë Kuçi, transmeton Magazina.al

Hajderini dhe Fatmirja jetojnë në Prishtinë dhe kanë katër fëmijë: Argonën, Jonidën, Etnën dhe Jonin.

E keni parë familjen e ministrit Hajredin Kuçi ?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here