Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha janë bashkë prej shumë vitesh.

Çifti madje ka folur kohët e fundit edhe për një dasmë të mundshmepo pa dhënë saktësime.

Ndërkohë në mesin e pyetjeve në Instagram, Arminës i është pyetur edhe nëse do të falte tradhtinë. Blogerja ka një mendim për këtë çështje që nëse do i ndodhte do të turbullonte shumëkënd.

“Jo, vetëm nëse pas saj qëndron një arsye e fortë, (që mund të jetë edhe krizë në çift që duhet rregulluar apo dhe faji im për diçka).  Mendoj që tradhtia që falet është ajo ku ka vend për reflektim, përse partneri e ka bërë”, shkruan Armina.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here