Derisa këngët e Nikollë Nikprelës mund t’i keni dëgjuar, por , ndoshta nuk u ka rënë në sy që ta shihni dhe njihni familjen e tij , e cila përbëhet nga katër anëtarë, shkruan Kosovarja .

Këngëtari Nikprelaj është i martuar me Dritën. Para disa viteve janë bërë edhe prindër. Ata kanë dy djem , por ndoshta nuk e keni ditur se ata janë binjak .

Zatën dhe ky fakt është që e dallon Nikollën nga kolegët e tij të estradës . Është i vetmi që është prindër i dy fëmijëve binjak.

Ju kujtojmë,se këngëtari jeton në Mal të Zi dhe është mjaft aktiv , i dashur dhe shumë i kërkuar nëpër dasma e ahengje familjare gjithandej ku janë shqiptarët. / Kosovarja /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here