Moderatori Labinot Gashi po bëhet gati për të startuar më emisionin e tij ‘Një Kafe me Labin’, emision ky të cilin tani transmetohet në një tjetër televizion.

Ai në Instagram ka bërë publike një fotografi ku shihet së është duke përgatitur skenën e emisionit, por që sigurisht jo vetëm.

Ai është kujdesur mirë, që skena e emisionin të tij të jetë më e veçantë, dhe ka zgjedhur ‘Bavaria’ të jetë firma e ngjyrave të cilat përdoren për te lyer skenën.1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here