Në film James Bond është i njohur që shoqërohet me femra të bukura

Por në jetën reale duket se nuk është kështu.

Aktori Pierce Brosnan, që ka qenë imazh i agjentit britanik të MI6 për disa vite, nuk ka ndërruar shumë gratë, pasi që është i martuar që 15 vite me Keely Shaye Smith.

Por, derisa Pierce edhe pse i vjetër ka ruajtur format, kështu nuk ka ndodhur me gruan e tij e cila ka shtuar shumë peshë.

Fotot e çiftit janë realizuar në Malibu, ku çifti janë duke kaluar pushimet e Vitit të Ri në rërën dhe detin e Hawaii’it.11 12 13 14

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here