Një ndryshim drastik

Altuna Sejdiu e njohur ndryshe si Tuna, është ndër këngëtaret më të njohura më të diskutuara si për stilin ashtu edhe për dukjen.

Por si edhe koleget e saj, Tuna ka pasur nevojë për shumë punë për të pas këtë pamje që ka sot.

Nëse kthehemi në kohë dhe të kujtojmë se si është dukur ajo dikur dhe si duket tani do të vëreni një ndryshim drastik në pamjen e saj, shkruan 21 Media.

Në fotot që keni më poshtë do të mund t’i vëreni këto dallime. Ndryshe Tuna pritet që shumë shpejt të bëhet nënë për herë të parë nga lidhja me Patris Berishën.

6 7 8 9

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here