E bija e Tom Kruzit dhe Nikoll Kidman e cila është vetëm 12 vjeçe, Izabela është në lidhje me pasardhësin e Kishës skientologjike, Edi Frençer. 

Duke e marrë parasysh faktin se Izabela shumë rrallë paraqitet në publik, ka tërhequr shumë vëmendje të mediumeve, me paraqitjen e saj në ahengun e ditëlindjes të vëllait të saj, Konor.

“Ata erdhën ndarë, por e priste para derës hyrëse dhe në dhomë u futën së bashku. Kur e njoftonte me mysafirët e paraqiste si i dashuri i saj, ka deklaruar njëri prej mysafirëve në ahengun e Konorit.

Menjëherë pas kësaj pasua edhe spekulimet se Tom Kruz është i lumtur nga përzgjedhja e të bijë. Përndryshe Izabella dhe Konor janë fëmijë të adoptuar të Tom në martesë me Nikoll Kidman, por pas divorcit fëmijët vendosën të jetojnë me Tomin, për çka Nikoll Kidman në një intervistë shprehi shumë keqardhje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here