Një infermiere që udhëtoi në Bali për ta bërë operacion gjoksin, ka treguar në detaje eksperiencën e saj të tmerrshme.

Kara Antonio iu nënshtrua një operacioni në gjoks për herë të parë më 2013, por pasi e ushqeu me gji vajzën, vendosi t’i formësojë gjinjtë duke i bërë operacion.

Nëna 24-vjeçare nga Australia, pagoi 7,000 euro për t’i rregulluar gjinjtë në Bali. Por kur u zgjua nga operacioni, tha se gjinjtë e saj ishin “shkatërruar”, transmeton Gazeta Express.

E tmerruar nga rezultati, Kara shkroi në Facebook:

Rezervova një kontroll gjiri, kërkova implante më të mëdha dhe dëshiroja që gjinjtë e mi të afroheshin pak më afër njëri-tjetrit.

U zgjova nga operacioni dhe gjinjtë më ishin shkatërruar. Kirurgu plastik kishte lëvizur thithkat e mia dhe kishte vendosur implante më të mëdha duke menduar se implantet më të mëdha do të ngrinin gjinjtë e mi lartë. Fillova të qaj sapo i pash ndryshimet.”

Ajo publikoi rezultatet e tmerrshme të operacionit në profilin e saj në Facebook duke inkurajuar gratë që mos ta bëjnë asnjëherë gabimin e saj, duke iu nënshtruar operacioneve të tilla.

 

Rezervova një kontroll gjiri, kërkova implante më të mëdha dhe dëshiroja që gjinjtë e mi të afroheshin pak më afër njëri-tjetrit.

U zgjova nga operacioni dhe gjinjtë më ishin shkatërruar. Kirurgu plastik kishte lëvizur thithkat e mia dhe kishte vendosur implante më të mëdha duke menduar se implantet më të mëdha do të ngrinin gjinjtë e mi lartë. Fillova të qaj sapo i pash ndryshimet.”

Ajo publikoi rezultatet e tmerrshme të operacionit në profilin e saj në Facebook duke inkurajuar gratë që mos ta bëjnë asnjëherë gabimin e saj, duke iu nënshtruar operacioneve të tilla.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here