Sa e befasuar dhe njëherit e lumtur është Samanta kur takoi imazhin e vet në shpindën e një fansi, e printuar në fanellë. S’ka dyshim, këngëtarja që shpesh e radhitin në listen e këngëtarëve më seksi në shqipe, është e adhuruar dhe ajo nuk e fsheh kënaqësine për këtë fakt, duke buzëqeshur vesh më vesh. Burimi: Albasnapz

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here