Karrierën e saj si këngëtare e ka nisur krejt rastësisht, siç thotë dhe vetë ajo për inerci, në vitin 2003.

Gerta Heta, veç prezantimeve të saj radiofonike dhe spektakleve të drejtuara në ekran, është një zë shumë interesant dhe i talentuar në muzikën shqiptare.
Këtë herë, për publikun vjen me dy surpriza të reja, ndërsa ajo që do të cilësohej dhe si e veçantë është bashkëpunimi muzikor tashmë jashtë familjes.
Këtë herë jo me një këngë nga i vëllai. “Kam realizuar një klip, një duet jashtë Shqipërisë. Bëhet fjalë për një shqiptar të Maqedonisë, Visari.
Është një baladë e titulluar ‘Dashuria në kafe’. Në fakt kjo është një këngë e Visarit dhe që unë jam e ftuara e tij në këtë këngë.
Nuk është një nga ato këngët tipike të miat të rrymës ‘dance’ apo ‘house’. Është një kombinim interesant. Edhe teksti është shumë interesant” tregon Gerta. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here