Dy filma aplikojnë për propozim në OscarsDy filma artistik kanë aplikuar në thirrjen për aplikim për propozimin e Kosovës për çmimin Filmi më i mirë i huaj. Filmi “Azemi” me skenar dhe regji nga Rrahman Fetahu dhe “Babai” me skenar dhe regji nga Visar Morina.

Këtë vit komiteti selektues i aprovuar nga Akademia Oscars përbëhet nga: Arben Bajraktaraj (kryesues), Blerta Zeqiri,Shkumbin Istrefi, Zymber Kelmendi, Sevdije Kastrati, Ilire Vinca, Alban Muja.

Vendimi pritet të merret në fillim të Shtatorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here