Durst është ndarë nga gruaja Fred Durst është divorcuar nga gruaja e tij pas  tre muaj martese.Antari  i grupit Limp Bizkit, zbuloi në faqen e tij në Twitter se do t’i japë fund bashkimit të shkurtër me Esther Nazarov.

Për të gjithe ata cilët janë kureshtarë, do të konfirmoj se Esther dhe unë kemi vendosur të ndahemi dhe të dy ju falënderojmë për përkrahjen.Ju falënderojmë të gjithëve për kujdesin tuaj dhe për të gjitha fjalët. Sinqerisht.

Ne do te mbetemi shumë pozitiv dhe i dëshirojmë vetëm të miren njëri-tjetrit”, ka thënë Durst.

Dyshja u martuan në një ceremoni befasuese në Las Vegas në muajin korrik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here