Kirsten Dunst ka deklaruar se ka frikë se nuk do ta takojë asnjëherë mashkullin e duhur, me të cilin do të mund të kishte fëmijë dhe të krijonte familje.

“Kam menduar se kur t’i mbush 30 vjet, shumë gjëra do të jenë në vend të vet…”.

“Meshkujt sot sillen sikur Peter Pani. Kanë 35 vjet, ndërsa mendojnë sikur t’i kenë 25 vjet.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here