Ka shumë mënyra për t’u veshur në një mbrëmje gala për ushtarët e “Sun Military Awards” ndërsa dukesha Kate Middleton ka preferuar këtë fustan të zi, tepër elegant.

Dhe kështu në mes ushtarëve, ajo s’ka bërë figurë të keqe, përvec buzëqeshjes, që nuk i mungon asnjëherë, 29-vjecarja ka treguar edhe muskujt e skalitur të krahëve.

Kate është një tip sportiv dhe shkon rregullisht në palestër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here