Dukesha Kate dhe bashkëshorti i saj William në një mision humanitar me rastin festave të fundvitit. Cifti mbrertëror janë fotografuar duke gatuar për të pastrehët, në një nga lagjet e varfëra, në jug të Londrës.

Por sigurisht që ata ndihmoheshin edhe nga disa kuzhinierë të vërtetë.’

Ajo që s’mund të lihej pa u përfolur edhe veshja e dukeshës, por këtë herë nuk ishte një fustan 69 euro por një Ralph Lauren, rreth 400 euro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here