Dukagjin Lipa është kthyer në kohë dhe e ka publikuar një foto të cilën ai dhe gruana e tij e kanë realizuar në “Brit Awards”.

Në “Brit Awards 2019”, Dua Lipa doli me 2 çmime por vëmendjen e kanë marrë edhe prindërit e saj.

Dukagjin Lipa është kthyer në kohë dhe e ka publikuar një foto të cilën ai dhe gruana e tij e kanë realizuar në “Brit Awards”.

Në “Brit Awards 2019”, Dua Lipa doli me 2 çmime por vëmendjen e kanë marrë edhe prindërit e saj.

Për Dukagjin Lipën madje kanë shkruar edhe mediat botërore, kështu duke e komentuar veshjen e tij në ngjarjen e madhe të muzikës.

Dugin e kanë quajtur një baba ‘cool’. E pikërisht nga ndeja të cilën nuk do ta harrojnë kurrë çifti Lipa ai e ka publikuar një foto në Instagram në të cilën dyshja shkëlqejnë pranë njëri-tjetrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here