Gjatë një paraqitje në BBC Radio 1, Rita Ora ka tërhequr vëmendjen për veshjen që pati.

Jo rrallëherë Rita është temë diskutimesh mediale për stilin e saj të veshjes.

“Rita me siguri se nuk e ka dëgjuar parashikimin e motit kur ka ardhur me një veshje të tillë. Edhe pse interesante, megjithëkëtë moti sot ka qenë shumë i nxehtë, apo jo?”, shkruajnë magazinat.

Gjatë performancës së saj, Rita ka kënduar këngën e grupit One Direction “What makes you beautiful” dhe këngën e saj “How we do”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here