Lidhja e tyre vazhdon në mënyrën më të mirë dhe kjo pavarësisht famës prej playboy që mbart ai: Daniel Ducruet dhe bukuroshja Kelly Marie Carla

Lancien janë duke përjetuar një lidhje tepër të lumtur dhe kjo që prej një viti dhe madje më të dashuruar se kurrë.

Ish bashkëshorti i Stephanie Monaco (me të cilin ka dy fëmijë) ka kaluar një kohë të mrekullueshme në dëborën e Montecampione, ku po kalon disa ditë me Kell-in e tij.

Të dy përpara aparatit, lëshohen e madje duke dhuruar shikime dashurie, përqafime dhe përkëdhelje.

Vërtiten si dy të rinj të dashuruar, e më pas gjithmonë duke ndenjur bashkë argëtohen në bordin e një moto-slite.

Ajo çka është për t’u theksuar është se tashmë duket se pasioni mes tyre është më i madh se kurrë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here