Bëhet e ditur së fundmi, këngëtarja Adele është inspiruar nga agjenti i 007. James Bond, lidhur me pushimet e ardhshme te saja. Ajo ka vendosur  ti bëj ato në Jamaica.

Siç edhe është konfirmuar, zëri i Adele do të jetë prapa melodisë për filmin e ri 007, Skyfall, i cili do të promovohet në fillim të kësaj jave.

“Pas punës së saj njëvjeçarë në melodinë e pjesës së re 007, Adele është shumë e dhënë pas të gjitha servie dhe dëshiron ta vizitoj Fleming,vendi ku është gjiruar filmi”, ka thënë një burim.

24 vjecarja është në pritje të fëmijës së së parë me të dashurin, Simon Konecki, dhe thuhet se ajo planifikon ta vizitoj vendin bregdetar, Fleming në Jammaica, menjëherë pas lindjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here