Russell BrandRussell Brand dëshiron që gruaja e tij e ardhshme të jetë e “egër” në shtrat në mënyrë që të jetë femra ideale për të.

Komiku është divorcuar nga Katy Perry vitin e kaluar pas martesës e cila zgjati vetëm 14 muaj.

“Dëshiroj që të martohem sërish dhe të krijoj familje. Po shikoj për gruan time të ardhshme. Shpresoj që ajo të jetë e dashur dhe aventuriere në seks”, ka thënë ai për “Daily Mirror”.

38 vjeçari aktualisht është në lidhje me trashëgimtaren hotelerie, 23 vjeçaren Alessandra Balazs.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here