Aktorja Dru Berimur a zbuluar se kolegia e saj Kristen Bel është kampion në poker. Miqësia mes këtyre dy aktoreve mjaft të suksesshme ka filluar gjatë xhirimit të filmit të ri, përndryshe komedi romantike “Mrekullia e madhe”.

“Kemi xhiruar në Alaskë, ndërsa orët e pasdites kur nuk kishim xhirime, i kalonim në dhomat tona, në hoteli ku qëndronim . Ndërsa aty luanim poker. Kristen është e paparë sa i përket lojës, ka bërë “skandal”, mendoj asnjëherë nuk kam fituar”, ka thënë aktorja.

Aktorja Dru Barimur përndryshe tani para shkurt kohe u fejua, ndërsa thotë se për shkurt kohe do të ketë edhe martesë. Për të kjo do të jetë shansi i tretë dhe shpresojmë se do të jetë martesa e vërtetë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here