Për disa ngjashmëria e tyre mund të jetë krejt e zakonshme, për disa të tjera jo.

Është e vërtetë që mes dy vëllezërve ka ngjashmëri, por si kjo e Adrianit dhe vëllait të tij, Dritonit nuk na e kishin zënë ndonjëherë sytë. Tashmë që të dy i kanë prerë flokët në të njëjtin model, kjo gjë vihet edhe më shumë në dukje.

Ngjashmëria e tyre në fakt nuk vihet re vetëm në aparencë… Ata kanë një ngjashmëri shumë të madhe në tip, por edhe në profesion.

Ndërkohë që Adriani është një nga këngëtarët më të njohur në Maqedoni e më tej në të gjitha trevat shqipfolëse, vëllai i tij, Dritoni është një nga instrumentistët më të zotë.(Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here