Ministri i Ekonomisë, Dritan Prifti është bërë baba për herë të katërt.

Livia, vajza e shumë pritur në familjen Prifti ka lindur në Amerikë dhe vjen në jetë pas 3 vëllezërve të saj.

Bluetooth ka mësuar se ministri Prifti ka qenë në zyrën e tij në Tiranë kur ka mësuar me telefon lindjen e vajzës së dëshiruar Livia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here