Drilon Hoxha dhe Dashnor Asllani së shpejti me një film të riPas suksesit të filmit të parë të zhanrit aksion në Shqipëri i cili u quajt ‘Drejt Fundit’, regjisori shqiptar Drilon Hoxha po mendon të sjellë një tjetër film.

Vetëm se ai, ka bashkuar forcat me producentin e njohur Dashnor Asllani dhe që të do vijnë me një mega projekt transmeton parrotlla.net

Filmi do jetë prapë i zhanrit aksion dhe do xhirohet në shumë qytete të njohura europiane dhe do të përfshihen edhe disa vende aziatike por fokusi më i madh do jetë në Kosovë dhe Shqipëri.

Ky film ka një kosto të madhe dhe në të do marrin pjesë shumë emra të njohur. Gjithashtu vlenë të theksohet se premiera e tij do jetë muajin gusht të këtij viti.
Ja linku i një demo të një filmi të realizuar kohë më parë nga regjisori:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here