Drew Barrymore  e cila është në lidhje me Justin Long dhe luan më të në filmin e ri “Going the Distance”, ka pranuar se ajo gjithmonë shikon filma romantik dhe komik për t’u qetësuar kur ka ndonjë ditë të keqe.

Kam nevojë për ta sidomos kur kam ditë të keqe – që më japin një ditë më të mirë që duket si në përrallë”, tha ajo. Në anën tjetër më pëlqejnë filmat që parkojnë me realitet, e që këta janë më shumë komedi”.

Megjithatë, Drew thotë se i pëlqen zhanri që ka të bëjë më shpirtëroren, e kjo nuk ka të bëjë me filma ku shihen gra të veshura me fustane nusëria dhe varfanjakët.

“I lutem zotit që këto komedi romantike, sidomos tek ato gra që xhirohen kinse si nuse të mira, por në anën tjetër dëshirojnë ta hanë burrin e tyre qysh në ditën e parë të martesës”, tha ajo.

“Kjo me tmerron – dhe nuk ka lidhje me film. Nuk kam gjetur një vend gjatë jetës time që e luan këtë karakter i cili thotë; ‘u martova sa për të thënë’”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here