Barrymore është thirrur në polici pasi që fqinjët e saj janë ankuar se ajo ka bërë shumë zhurmë gjatë festës së Halloween.

Aktorja e Charlie’s Angels ka bërë një ndejë të madhe në shtëpinë e saj, por kjo nuk u ka pëlqyer fqinjëve, që janë ankuar tek autoritetet. Pasi ka folur me policinë, ajo ka urdhëruar ndaljen e muzikës.

Shumë yje në Hollywood kanë pasur probleme me këtë festë për shkak të mbrëmjeve dhe ndejave që kanë organizuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here