Drew Barrymore është e dashura e aktorit Justin Long  ka thënë se stili i saj do të ndryshoj çdo ditë, pasi që çdo gjë që ajo vesh i takon më shumë vajzave të reja.

Stili i im totalisht është një stil eklektik  tha ajo. Kjo varet në mënyrën se si e vesh unë atë. Kryesisht i kthehem viteve të ’60? Jam po ashtu paksa vajzë hipi si e viteve ‘70”.

Por, më pëlqen mënyra si vishem – aktualisht me duket vetja sikurse një vajzë e re.

Drew po ashtu ka folur për shoqërinë e saj me aktoren Cameron Diaz, duke thënë se ajo mund të besoj në të për çdo gjë dhe e di se do të merr gjithmonë këshillën e duhur.

Comeron është njëra prej shoqeve të mija më të mira, thotë ajo. Mendoj se shoqëria e ime më të është e mirë dhe shërben sidomos në kohë të vështira. Po them të ndershme sepse këshillat që ia japin njëra – tjetrës janë të vlefshme dhe vlejnë, tha në fund ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here