drenushakatifinebore1Nuk ka kaluar një fundvit të mirë për sa i përket anës së saj sentimentale, pasi është ndarë nga i dashuri i saj.

Është fjala për bukuroshen këngëtare, Drenusha Latifi, por kjo nuk është ndalur aspak që të argëtohet dhe të jetë e lumtur në këtë fillimvit. Madje duket edhe në këtë foto që ne e zbuluam, ku ajo fluturon nga gëzimi dhe dashuria që ka për të skijuar në Brezovicë, ku mësojmë që ka qenë me shoqërinë e saj më të mirë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here