Drake po ecë hapave të Justin Bieber dhe po punon për të marrë diplomën e shkollës së mesme.

Reperi besohet se do të bëhet me diplomë diku ka fundi i verës dhe beson që edhe studimet t`i përfundoj shpejt.

“Në fakt unë gjithë verëën po e kaloj duke u munduar të diplomoj në shkollën e mesmem. Ky është qëllimi im kryesor pa festivalit OVO. Më ka mbetur vetëm edhe një notë dhe jam shumë i emocionuaar për këtë gjë”, tha Drake.
24 vjeqari i talentuar ka nisur karrierën tij gjatë moshës së adoleshencës me rolin e tij në TV serialin, “Degrassi: The Next Generation” derisa në vitin 2006 ai incizoi këngën e tij të parë./

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here