Drake ka bërë tatuazh të ri në dorën e tij.

Drake bëri tatuazh grupin e njohur nga Liverpool Beatles në dorën e tij kjo pasi reperi kanadez ka thyer rekordin e mbajtur nga grupi legjendar.

Në vitin 1964 ‘The Beatles’ kishin thyer rekord në ‘Billboard’ ku 11 këngët e tyre renditeshin të parat në ‘Top 10’ ndërsa tani reperi ka tejkaluar këtë shifër ku me 12 këngë renditet i pari në ‘Top 10’.

Pas këtij suksesi Drake bëri tatuazh foton e njohur të Beatles-ave duke ecur në rrugë dhe ka paraqitur edhe veten duke i udhëhequr grupin legjendar, kjo fotografi nxiti debate në rrjete sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here