donikaDonika Gashi në vitet 90-të ka qenë shumë e angazhuar në muzikë, duke qenë pjesë e shumë projekteve artistike, ku prezantohej me këngë e performanca moderne, shkruan “Kosovarja”.

Donika nuk ishte këngëtare komerciale, nuk ishte nga ato që e kërkonte me domosdo vëmendjen.

Këngëtarja me kalimin e viteve e la pas dore muzikën, por jo edhe poezinë, pasi shpesh shkruan dhe krijimet e saj i poston në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.
E, ndonëse vitet po ikin, Donika Gashi po bëhet veç më e bukur.

gashi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here