Dhe ja lajmi befasues për shumicën e adhuruesve të filmave horor, do të ketë edhe një vazhdimësi të filmit “paranormal activity”.  Vazhdimi i tretë i këtij filmi, mblodhi të gjitha rekordet dhe mjaft mirë ka lëvizur në shkallën e “Boxs ofis” –it. 

Mu prandaj nuk është edhe shumë habitës fakti që do të xhirohet edhe pjesa e katërt, tani më edhe “Paramount Pictures” zyrtarisht e konfirmoi atë.  

“Paranormal activity3” përfitoi gjithsej 202,2 milion dollar ndërsa filmi ishte i bërë në buxhet prej vetëm 5 milion dollar. Për pjesën e fundit i cili për momentin planifikohet nuk ka akoma paralajmërim se kur mund të ketë premierë ose kush do të jetë regjia por është e njohur se ekipi i producentëve ngelet i njëjtë dhe mu ata vendosin për detalet e projektit që futet në fazë të zhvillimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here