~Gili është nënë e dy djemve tashmë të rritur.

Megjithëse ajo njihej si ‘Barbie’ e estradës, vitet kanë kaluar dhe Gili tanimë e ka radhën që shpejt të bëhet edhe gjyshe.

Këngëtarja merr shumë pëlqime në rrjetet sociale kur na prezanton me profilin e saj familjar.

Gili në një fotografi është në mesin e tre meshkujve më të dashur të jetës së saj, burri dhe dy djemtë e saj.

Ndoshta nuk i keni parë një kohë të gjatë, po shikoni sa të pashëm janë ata që e kanë moshën që Gilin ta bëjnë vjehrrë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here